Dağlık Köyü İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, aslına uygun bir din öğretimiyle beraber akademik başarı sahibi, manevi değerlere sahip karakterli, şecaatli, hikmet sahibi bir nesil yetiştirerek ülkenin geleceğinin inşasına katkıda bulunmak.

Misyon: Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2019 - 2020 TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Yarışması Daveti

Saatler: 08:30/15:30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-B

WEB - https://daglikimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Dağlık Köyü Okulu Mutki / BİTLİS

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Dağlık köyü ilçe merkezine 45 km il merkezine 65 km Muş Hasköy ilçesine 18 km Muş merkeze 36 km Muş Havaalanına 25 km uzaklıktadır.

Adres - Dağlık Köyü Okulu Mutki / BİTLİS

Ulaşım Özel Araç ve Köy Minübüsleri